Søg i bloggen

onsdag den 14. september 2011

Røræg

Og når nu vi er ved kiwien, så er det jo genialt at hapse en til morgenmad - f.eks. sammen med en god portion røræg! Jeg elsker røræg om morgenen - med en skive rugbrød til giver det en god mæthed og masser af proteiner.


Mange tænker nok, at det tager alt for lang tid at stå at bikse røræg sammen på en hverdagsmorgen - tid, man kunne bruge på at sove! - og ja, det tager da længere tid en lige at tage en portion yoghurt, men så lang tid er det altså heller ikke. Det tager mig omkring 10 minutter, og det er jo lige til at klare.

Dette er min opskrift på røræg. Man kan jo servere alt muligt til. Billederne viser mine bud på to super sunde varianter, en med kiwi og blåbær, og en med agurk, tomat og en skive rugbrød.

Opskrift på røræg
Ingredienser (1 person)
2 æg
½ dl mælk
Salt og peber
En smule smør

Slå æggene ud i en skål og pisk med mælken. Krydr med salt og peber.

Smelt smørret på en pande ved middel-høj varme og hæld derefter æggeblandingen i. Lad den stivne let, og begynd så at skrabe æggeblandingen sammen ind mod midten, efterhånden som den stivner. Fortsæt, indtil æggene er færdige. Det afhænger af smag, hvor stivnede/cremede, man vil have dem.

Server med frisk frugt eller grøntsager og gerne en skive rugbrød.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar