Søg i bloggen

lørdag den 1. oktober 2011

Kylling i estragoncreme

I går fik vi kylling i estragoncreme til aftensmad. Det er en opskrift, som jeg har fra kogebogen "Sund på den fede måde" af Lone Kjær, en af mine yndlingskogebøger. Jeg har ændret lidt på opskriften.

Ud over at det er en ret med kylling, fuldkorn og en masse grønt, er det også en meget hurtig ret at lave, det tager ca. 20 minutter til en halv time. Det er jo ikke dårligt! Og ingredienserne er ok billige, bønner og ærter har man vel altid i fryseren, og løg har er jo også en basisingrediens.

Og så er det altså bare total hyggemad. Jeg tror lidt, at det er "ostesaucen", der gør det.


Kylling i estragoncreme
Ingredienser (4 personer)
4 kyllingebryster, skåret i skiver - alternativt en pakke kyllingeinderfilt
2 løg, skåret i tynde både
2 spsk. tørret estragon
250 g frosne bønner
200 g frosne ærter
200 g Philadelphia Light
2 dl hønsebouillon
300 g fuldkornsspaghetti

Bring vand i kog i en stor gryde, og kog bønnerne og ærterne i 2-3 minutter. Dræn vandet og sæt bønnerne og ærterne til side.

Kog spaghettien efter pakkens anvisninger.

Varm olie i en gryde, og steg kylling og løg i et par minutter. Krydr med 1 spsk. estragon og steg i yderligere et par minutter. Tilsæt bønner, ærter, Philadelphia og bouillon. Krydr med yderligere 1 spsk. estragon, salt og peber. Lad det simre i et par minutter. 

Server med spaghettien og, hvis det skal være ekstra godt, med parmesan!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar