Cæsarsalat med rugbrødscroutoner
Ingredienser (2 store portioner)
Salat (fx romainesalat, baby-leaves, mix-salat eller andet)
2 stk. kyllingebryster
½ agurk, skåret i skiver
4 gulerødder, skåret i skiver
Tynde flager parmesan
3 skiver rugbrød
Olivenolie
Tænd ovnen på 200 grader (varmluft) eller 225 grader (almindelig ovn). Skær rugbrødsskiverne i tern.
Bland med lidt olie, salt og peber, og evt. rosmarin eller oregano. Kom rugbrødscroutonerne i et ovnfast fad beklædt med bagepapir og bag i ca. 15 minutter, til croutonerne er sprøde.
Steg kyllingebrysterne i 4-5 minutter på hver side. Lad dem køle af og skær dem i mundrette skiver.
Skyl salaten. Anret salat, agurk, gulerødder, kyllingebryst og rugbrødscroutoner på tallerkener. Drys med parmesanflager og server evt. med dressing, ligesom jeg gjorde.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar