Kyllingefrikadellerne er min egen opskrift og de kan kun anbefales.
Ingredienser - frikadeller
500 g hakket kyllingekød
1 løg, finthakket
2-3 gulerødder, groft revet
1 dl havregryn
1 spsk. mel
1 dl danskvand
Salt og peber
Rør alle ingredienser sammen til en fars. Lad den hvile en times tid i køleskabet. Du kan evt. justere lidt på danskvand/mel, afhængig af hvor "våd" farsen bliver. Den skal have en fin, lind konsistens.
Steg frikadellerne på en pande i 4-5 minutter på hver side.
Snydekartoffelsalat
1 blomkålshoved, skåret i små buketter
1 agurk, skåret i tern
3-4 gulerødder, skåret i tern
1 rødløg, fint hakket
250 g creme fraiche 9%
1 spsk dijon sennep
1 spsk karry
Salt og peber
Kog blomkålen i 7-8 minutter i let saltet vand. Hæld vandet fra og lad blomkålen køle af.
Kom blomkål, løg, gulerødder og agurk - alt skåret/revet som i ingredienslisten - i en skål. Rør creme fraiche, sennep og karry i og smag til med salt og peber.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar